Περισσότερα Τρομακτικά Νέα Σχετικά με τη Γονιμότητα και τις Ενέσεις “mRNA”, Αυτή τη Φορά από τη Σιγκαπούρη
Οι γεννήσεις πέφτουν ΑΚΡΙΒΩΣ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, εννέα μήνες μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του "Covid"
Μετάφραση: Απολλόδωρος
1 Σεπτεμβρίου 2022 | Alex Berenson | Διαβάστε το εδώ
Μπορείτε να κάνετε εφάπαξ ή επαναλαμβανόμενες δωρεές μέσω του Ko-Fi:
Η Σιγκαπούρη ξέρει πώς να κάνει τους ανθρώπους της να συμμορφώνονται.
Η ασιατική πόλη-κράτος είναι φημισμένη για την αυστηρότητά της. Τιμωρεί τους εγκληματίες με ξυλοδαρμό και έχει απαγορεύσει το μάσημα τσίχλας από το 1992. (Μην κάνετε σε καμία περίπτωση εμπόριο ναρκωτικών στη Σιγκαπούρη- ένας 41χρονος καταδικάστηκε σε θάνατο αφού πιάστηκε με δύο κιλά κάνναβης το 2018).
Έτσι, όταν η Σιγκαπούρη είπε στους σχεδόν 6 εκατομμύρια κατοίκους της να εμβολιαστούν κατά του Covid, σημείωσε πολύ υψηλή συμμόρφωση.
Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον - αν και δεν προκαλεί έκπληξη - είναι το πόσο καλά η Σιγκαπούρη διαστρωμάτωσε τη χορήγηση του εμβολίου ανάλογα με την ηλικία. Όπως δείχνει το παρακάτω γράφημα, μέσα σε λίγες εβδομάδες τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021, σχεδόν κάθε ενήλικας από τη Σιγκαπούρη μεταξύ 20-39 ετών - δηλαδή στην αναπαραγωγική ηλικία, ουσιαστικά - έλαβε το πρώτο του εμβόλιο κατά του Covid.
Η απίστευτα ταχεία πρόσληψη εμβολίων μεταξύ των νεαρών ενηλίκων της Σιγκαπούρης προσφέρει ένα φυσικό πείραμα για την επίδραση των εμβολίων mRNA στη γονιμότητα. (Περίπου το 98% όλων των εμβολίων που έκανε η Σιγκαπούρη ήταν mRNA από την Pfizer ή τη Moderna. Τα κινεζικά εμβόλια που χρησιμοποιούσαν παραδοσιακή τεχνολογία “αδρανοποιημένων ιών” *** αποτελούσαν το υπόλοιπο).
*** Σημ.: Ασφαλώς δεν υφίστανται ούτε “αδρανοποιημένοι ιοί” ούτε “τεχνητοί” ούτε “φυσικοί” αφού ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει αποδειχθεί ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ η ύαπαρξη οποιουδήποτε “ιού”
Δεν θα εκπλαγείτε σε αυτό το σημείο αν μάθετε ότι η Σιγκαπούρη δημοσιεύει αναλυτικά στοιχεία για τις γεννήσεις και τους θανάτους κάθε τρίμηνο.
Όπως και άλλες χώρες της Ανατολικής Ασίας, η Σιγκαπούρη υποφέρει από σοβαρή βρεφική κρίση. Η μέση γυναίκα στη Σιγκαπούρη αποκτά λιγότερα από 1,2 παιδιά, μόλις το μισό του ρυθμού γεννήσεων που απαιτείται για την αποτροπή της μακροπρόθεσμης μείωσης του πληθυσμού.
Όσο χαμηλό κι αν ήταν το ποσοστό γεννήσεων, ωστόσο, παρέμεινε σταθερό επί μια δεκαετία. Ακόμη και το Covid δεν άλλαξε ουσιαστικά τον αριθμό των γεννήσεων - 39.259 το 2019, 38.590 το 2020 και 38.672 το 2021.
Τους δύο πρώτους μήνες του 2022, η Σιγκαπούρη έλαβε ευχάριστα νέα. Οι γεννήσεις αυξήθηκαν στην πραγματικότητα κατά περίπου 7,5 τοις εκατό.
Στη συνέχεια ήρθε ο Μάρτιος. Και πάλι, η Σιγκαπούρη ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς mRNA των γυναικών (και των ανδρών) σε αναπαραγωγική ηλικία τον Ιούνιο του 2021- ο Μάρτιος του 2022 είναι ακριβώς εννέα μήνες αργότερα.
Τον Μάρτιο, η αύξηση των γεννήσεων αντιστράφηκε απότομα. Από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2022 - τον πιο πρόσφατο μήνα για τον οποίο υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία - η Σιγκαπούρη κατέγραψε περίπου 1.000 λιγότερες γεννήσεις ζώντων σε σύγκριση με το 2021, δηλαδή μείωση κατά 8,5 τοις εκατό. Η πτώση ήταν σταθερή κάθε μήνα.
(Γεννήσεις στη Σιγκαπούρη. Βλέπετε πώς η μπλε γραμμή άρχισε να πέφτει κάτω από τις άλλες τον Μάρτιο; Αυτό είναι οι γεννήσεις το 2022. Αυτό δεν είναι καλό. Επίσης, ξέρω ότι πρόκειται για φωτογραφία της οθόνης ενός φορητού υπολογιστή. Συγχωρείστε με).
-
Μια μεταβολή 16% στα ποσοστά γεννήσεων πρακτικά μέσα σε μια νύχτα είναι, το λιγότερο, εξαιρετικά ασυνήθιστη.
Και το ίδιο το Covid, ή το "μακρύ Covid", όποιο κι αν είναι το “μακρύ Covid”, δεν μπορεί να κατηγορηθεί. Η Σιγκαπούρη δεν είχε ουσιαστικά καθόλου Covid*** μέχρι το φθινόπωρο του 2021 (πολύ μετά την ολοκλήρωση των μαζικών εμβολιασμών, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).
***Σημ.: Δλδ. κρούσματα των απατηλών τεστ PCR tα οποία δεν ανιχνεύουν οποιονδήποτε “ιό” (δεν μπορείς να ανιχνεύσεις κάτι που δεν έχεις αποδείξει ΠΟΤΕ επιστημονικά την ύπαρξη του)
Από μόνη της, μια τετράμηνη μείωση των γεννήσεων σε μια μικρή χώρα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει λόγο σοβαρής ανησυχίας, παρά την εντυπωσιακή χρονική στιγμή.
Αλλά η Σιγκαπούρη δεν είναι καθόλου μόνη της.
Για παράδειγμα, η Σουηδία ανέφερε παρόμοια μείωση φέτος, με παρόμοια στενή σύνδεση με τους εμβολιασμούς πέρυσι. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς δύο χώρες πιο διαφορετικές εθνοτικά και γεωγραφικά από τη Σουηδία και τη Σιγκαπούρη. Είχαν ακόμη και διαμετρικά αντίθετες πολιτικές λουκέτου του Covid. Ωστόσο, και οι δύο βλέπουν την ίδια πτώση της γονιμότητας.
-
Το να μην πανικοβάλλεστε είναι σημαντικό εδώ.
Η μείωση των γεννήσεων που παρατηρείται σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη είναι μεγάλη για τα ιστορικά δεδομένα. Αλλά διαρκεί μόνο λίγους μήνες και έρχεται στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας μείωσης των ποσοστών γονιμότητας. Επιπλέον, δεν την έχουν δει όλες οι χώρες.
Επιπλέον, οι ενέσεις mRNA είναι γνωστό ότι προκαλούν διαταραχή στον εμμηνορροϊκό κύκλο και μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων που μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Είναι πιθανό ότι αυτές οι αλλαγές από μόνες τους ευθύνονται για ολόκληρη την πτώση και ότι εάν και όταν αντιστραφούν τα ποσοστά γεννήσεων θα επιστρέψουν στα βασικά επίπεδα. Είναι πιθανόν τα ποσοστά γεννήσεων να έχουν ήδη επιστρέψει στα βασικά επίπεδα, δεδομένου ότι οι γεννήσεις από τη φύση τους αποτελούν δείκτη υστέρησης της γονιμότητας.
Όμως, αρκετές χώρες έχουν πλέον δει αυτές τις αλλαγές που θα ήταν - τουλάχιστον - καλό να ρωτήσουμε τους επιστήμονες που ειδικεύονται στη γονιμότητα τι βλέπουν. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος - σαν να χρειαζόταν κάποιος άλλος - για τον οποίο οι υγιείς ενήλικες σε αναπαραγωγική ηλικία θα πρέπει να αποφεύγουν τις νέες βιοτεχνολογίες, όπως τα εμβόλια mRNA***, εκτός αν δεν έχουν εναλλακτική λύση.
***Σημ.: Μα Δεν σκέφτονται να κάνουν όλα τα εμβόλια mRNA;
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θα θέλατε να βοηθήσετε να στηρίξετε το συνεχές έργο μου, ο παρακάτω σύνδεσμος είναι μια επιλογή.
Παρακαλώ βοηθήστε να στηρίξετε το έργο μου.
🙏
---Δικτυογραφία :
More frightening news about fertility and the mRNA shots, this time from Singapore